dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Fontos időt fordítani arra, hogy megismerjük az aktuális fogazati állapotát, tisztázzuk az Ön elképzeléseit, meghallgassuk elvárásait! Ez az első lépés abban a folyamatban, melynek vége az Ön szájüregi egészségének helyreállítása, az Ön megelégedésének elnyerése.

Ennek keretében időt szakítunk arra is, hogy új pácienseinkkel megismerkedjünk, elbeszélgessünk, hogy az orvos-beteg kapcsolatban oly fontos bizalmat kialakítsuk.

Visszatérő pácienseinknek rendszeres időközönként (átlagosan félévente) ajánljuk az ellenőrzést és a rendszeres professzionális fogtisztítást!

Menete:

  • Általános egészségi állapotára vonatkozóan kérdéseket teszünk fel, hiszen lehetnek olyan körülmények, melyek a fogászati kezeléseket befolyásolhatják.
  • Ellenőrizzük szájhigiénéjét, rákérdezünk szájápolási szokásaira, segítünk az egyéni szájhigiéne javításában, megőrzésében.
  • Gyors és fájdalommentes szájüregi rákszűrést is végzünk
  • Rögzítjük aktuális fogazati helyzetét, melyet grafikus formában, elektronikus úton megküldünk Önnek.
  • Szükség esetén digitális röntgenfelvételekkel (panoráma, intraorális röntgen, izületi és bitewing felvétel) egészítjük ki státuszát, melyeken szoftveres kiértékelést tudunk végezni.
  • Ezek után orvosa elmagyarázza Önnek diagnózisát és a szájüreg teljes egészségének helyreállításához javasolt kezelési lehetőségeket.

Ezek előnyeinek és hátrányainak megbeszélése, kiválasztása után orvosa személyre szabott, számítógépes kezelési tervet készít, melyet emailben megküldünk vagy nyomtatásban átadunk. Ebben a készítéskor fennálló diagnosztikus adatok összességét figyelembe vesszük és árajánlat formájában részletesen felsoroljuk a megvalósításhoz szükséges lépéseket.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.