dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Hitvallásunk egyszerű. Többet szeretnénk nyújtani pácienseinknek, mint egy átlagos fogorvosi rendelő! Rendelőnkben gyakorlott és magasan képzett, szakmájukat alázattal és szeretettel végző szakembereket gyűjtöttünk össze, akik a saját szakterületükön magabiztosan hoznak döntéseket és precízen kivitelezik azokat.

Filozófiánk középpontjában az elvégzett kezelések magas minősége áll, amely orvosaink, higiénikusaink és technikusaink keze munkája nyomán jön létre. Emellett többet szeretnénk nyújtani a pácienseinkkel történő kapcsolattartás egyéb területein is.

Rendelőnket 2007 elején nyitottuk meg Hegyvidéken, ahol azóta több ezer páciens megelégedésére végeztük munkánkat. Az évek alatt bővítettük szolgáltatásaink körét és azok színvonalán is igyekeztünk emelni. Az a tény, hogy rendelőnk több mint 10 éve nyitott meg és azóta is növekvő vállalatként tudott piaci szereplő maradni, feltételezi, hogy

  • tisztességes munkát végzünk, vevőink nem fordítottak hátat nekünk;
  • olyan értéket alkotunk, mely gyarapodó pácienskörünkön keresztül hírnevünket erősíti;
  • gondolkodásunk, munkánk alapja a korrektség - vevők és beszállítók felé egyaránt;
  • mindig törekszünk a legjobb minőségre az átadott munkáinkban, a határidők betartásában, az áraink kialakításában és a kiszolgálás színvonalában;
  • figyelembe vesszük pácienseink észrevételeit, elvárásait;
  • ha mégis hibáztunk, azt úgy hoztuk helyre, hogy páciensünk érdeke nem sérülhetett;
  • tartós értéket alkotunk.

A kezelésre való bejelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

ŰRLAP

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.