dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Akár 100.000,- Ft megtakarítás fogászati kezelése árából!

Vannak dolgok, amelyekre muszáj költenünk, ilyen például fogaink egészsége. De ha Ön rendelkezik egészségpénztári tagsággal, akkor a DENTUS-nál a kezelések árából jelentős összeget fog tudni megtakarítani.

A DENTUS számos egészségpénztárral kötött együttműködési megállapodást, melynek alapján pácienseink az összegyűjtött megtakarításaikat a rendelőben értékhatár nélkül használhatják fel fogorvosi szakellátásra, megelőző beavatkozásra. Amennyiben a DENTUS által kiállított számlát Ön egészségpénztárához benyújtja, az összeget az egészségpénztár a felhasználható keret mértékéig Önnek visszatéríti.

Adókedvezmény fogorvosi ellátásra, jövedelemkorlát nélkül

Sokan nem is gondolnak arra, hogy a mindennapokban ténylegesen felmerülő kiadásaik jelentősen csökkenthetők, ha nem közvetlenül jövedelmükből, hanem önkéntes egészségpénztáron keresztül fizetik. A család egészségének megőrzésére, gyógyulására, betegségének kezelésére, kisgyermekre, maguk, házastársuk és szüleik egészségüggyel és egészségvédelemmel kapcsolatos költségeire fordított összegek nagy része az egészségpénztárban elszámolható.

Bejelentkezéshez kattintson ide

Miért érdemes egyénileg befizetni az Egészségpénztárba?

Az egyéni befizetés 20%-át visszaigényelheti a személyi jövedelemadójából a Pénztárba, és a teljes visszaigényelt adót is (levonások nélkül) felhasználhatja egészségügyi és egészségvédelmi kiadásaira.

Egy évben akár 100.000 Ft adó is visszaigényelhető, amelyet 500.000 Ft befizetésével érhetünk el. (A 2020. előtt nyugdíjba vonulóknak az összeg magasabb, 130.000 Ft igényelhető vissza 650.000 Ft befizetése esetén.) Fontos tudnivaló, hogy ez az adó visszatérítés nincs jövedelemkorláthoz kötve.

Mérje fel az Ön és családja kiadásait, éljen a 20%-os megtakarítás lehetőségével!

Amennyiben az Ön egészségpénztára listánkban nem szerepel, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, a lista folyamatosan bővül. Szükség esetén az Ön pénztárával is bővítjük partnereink számát, hogy megtakarításait minél könnyebben fel tudja használni.

Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Balzsam Egészségpénztár

Budai Egészségpénztár

Danubius Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára

Dimenzió Egészségpénztár

Generali Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Medicina Egészségpénztár

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

OTP Egészségpénztár

Patika Egészségpénztár

Quaestor Országos Egészségpénztár

PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Tempo Országos Egészségpénztár

Vasutas Egészségpénztár

Vitamin Egészségpénztár

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.